Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

awak...saya sakit nie !!!


salam maal hijrah :p

yeahh cuti jom lari dari KL balik SILVER(perak) !!

dengan excited nye aku tak sabar2 tunggu hari jumaat sebab nak caboooot balik perak lepas kelas . err dengan sedey nye aku bangun je dari tido tekak terus pedih + panas + perit = sakit . hilang nya mood aku untuk kelas ECO 2jam . hilang selera makan juga . order nasi separuh je . cian kan kan kan kat aku .

dengan muka sakit aku pon sampai rumah . pergi la bermanja dengan ibu ku . hehe tolong jangan jeles !!!!

minuman org sakit :- apple juice without ice

Hye awak , saya sakit la…awak…awak…awak….mane awak nie???saya sakit nie…tekak saya panas , saya x slera nak mkn…awak dengar x???doktor kate tekak saya bengkak…saya nak ngadu kata awak la…

Dulu hampir sebulan saya batuk saya mengadu kat awak kan..last skali awak paksa saya pergi klinik..sayaa ikut cakap awak…skrg nie nak ngadu kat sape???mane awak???saya cari2 saya jumpa awak tapi saya x bole pegang awak…saya hanya mampu tgk awak dari jauh je sebab saya nampak awak dengan perempuan lain…bertambah lagi kesakitan saya..

Sekarang saya nak mengadu kat sapa bila sakit saya x hilang walaupun saya da makan ubat sampai habis???saya nak sembang ngan sape bile saya tension..bila saya sunyi saya nak cari sape???awakkkkkkkkk I can’t believe I’m here without u..

Slame nie saya masih bole bertahan sebab saya x nampak awak dengan dye…sekarang saya dah nampak gambar2 awak dengan dye dan betapa gembiranya hati awak kan…saya x tau kenapa air mata saya dah x bole nak mengalir bila saya tengok gambar2 kebahagiaan awak dengan si dye…

Honestly , saya nak sangat mintak izin kat awak untuk lepaskan saya sebab da lebih 10 kali saya cuba untuk lepaskan awak…setiap kali saya nak lupakan awak setiap kali 2 la awak muncul dlm hidup saya…pedih + gembira awak tahu tak…

Setibanya saya dekat KL saya da x nak hubungi awak sebab awak sememangnya tak perlukan saya…saya cuba untuk remove awak dari facebook awak tapi saya terdaya bila awak muncul dekat liveprofile saya…

Saya tahu awak tak pernah menyayangi saya dan saya tak pernah melupakan awak..setiap detik saya menyayangi awak…saya tak tahu kenapa walaupun awak bukan jodoh saya…awak tolonglah pergi dari hidup saya kalo awak betul2 x sayang saya..

Saya tahu saya sakit , saya cacat…so , saya tak nak susahkan awak untuk jaga saya nanti…pergi la pada perempuan yang lebih sempurna tak kira paras rupa dan harta benda…

Selamat tinggal awakkkkkkkkkkkkkkkkk

ingin tahu by erra fazira

dunia fantasi ini milik kyla

patah seribu

sesaat tak bersama bagai seribu tahun kita berpisah
walau sejauh mana kau pergi, sekuat mana kau berlari , tak pernah sesaat kau hilang di fikiran ku..



hey sayang , banyak gossip mengatakan awak dah ade orang lain..what?? sampai hati u kan yunk...i tak sangka u menduakan i..
sayang , u know what , dari dulu i slalu stalker fb u..i tau dgn sape u kawan , dgn sape u kluar..so, i x terkejut sgt bile dapat tau siapa skandal baru u..i sedey sgt sebab i tau dapat laki macam u..sampai skrg i tak tahu nape hati i terlalu menyintai n menyayangi u..
walau setiap detik kita bersama sangat menyakitkan hati i , tapi i tetap bahagia sebab u ade dengan i...dari dulu lagi i mendoakan agar jodoh kita panjang..kalo takde jodoh pon biar la u hilang terus dari ingatan i tanpa kesan..u tahu kan i sayang sgt kat u sampai i x bole teri
ma cinta lain yg datang..semakin hari semakin sakit melihat sandiwara u dengan si dye...sayang u patah seribu hati i...

i hanya mampu lihat dan mendoakan kebahagiaan u dengan orang tersayang dari jauh...have fun sayang...ur love is more important..love to see u happy even not with me...

salam patah seribu buatmu kekasih yg x pernah hilang

dunia fantasi ini milik kyla

hALi LayE 2011


selamat hari raya
maaf zahir batin
1 family 1 coklat

hello tahun nie raya kat perlis...raya pertama sangat la bosan...heel 4 inch I hanya brade dalam booth kereta je..hhehe....juz pkai sliper yg berharga 390 sen...huahuahua cedey kan...

nice kan kasut raye I...hehe

dunia fantasi ini milik kyla

carta hati episode akhir

Saya nak setle kan semuanya tentang awak hari nie jugak..sampai bile nak tangguh2 lagi kan…buat sakit hati je tangguh lame2…

Description: Ar Key La

Ar Key La

byk bnd sy blaja dr awak..awak baik sgt smp sy x tahu nape sy x bole pilih laki yg lebih baik dr awak..honestly sy x penah syg laki lain selama sy syg awak..hampir stahun kan smua nie...tp ingat lah , 1 hari nanti bile ade pompuan suke kat awak jgn bg dye harapan palsu, jgn pggl dye sayang kalo awak x sayang dye , jgn fikir mase depan dgn dye kalo awak belom nak serius dgn dye..n kalo awak rase pompuan 2 jodoh awak , trime dye seadanya , jg hati dye , care about her n jgn nak ego sgt...xde ape yg awak dpt kalo awak ego n kemungkinan awak akan terlepas dye..1 more thing , ingat hati n prasaan pompuan lebuh lembut dr laki...

Description: Setuluzz Ezzy

Setuluzz Ezzy

for you: when we learn we have smart ... when we are intelligent people will see .... same as love. when we love we must caring ... love means loyalty and sacrifice ... pardon for now, I do not like love ... let friends ... right first mate let me say that I specify my mate .... I never for one hope ... if there is better than mine .... go do not look back .... for my advice to you: when you study for the full ... bercinta sekarang itu bukan macam dulu..... saya bukan jenis lelaki yang nak 24 jam/7 hari seminggu dan 365 tel n mesej ... saya suka perempuan yang boleh berdikari bila saya tiada dia boleh hidup... maaf saya cakap yer.. bukannyer saya tak suka orang tel or mesej setakat jarang2 saya suka... bila hari2 saya rimas.. saya tak suka hp ..... ingat utamakan keluarga bukan kawan2 or bF.... bila kita susah kita akan pulang kepada keluarga.... cinta itu kadang kala ok kadang kala membuatkan seseorg itu muak.... serius saya cakap buat apa nak serius hidup ini kena bahagia dan ingat tuahn .... dan yakinlah jodoh itu ditangan tuhan...dia yang berhak... kita berusaha yang pasti ketentuannya.... belajarlah bersungguh-sungguh... saya bukan org yg sombong but saya need ruang untuk berehat....

Description: Ar Key La

Ar Key La

betul cakap org , walaupon kite ade chemistry x semestinya kita akan bersama...tapi saya x paham nape awak kene buat smua tuh kat saye?nape awak kene panggil saya sayang , nape awak kene sembang pasal future kite , nape awak kene post lgu2 cintan utk saya..kalo awak x serius x kan awak sanggup pot lagu cinta tuh n tag name saya..mesti ape awak fikir ape kawan2 awak kat fb akan anggap..k.noni pon ckp mcm kite ade apa2 kan...perlu ke semua tuh kalo awak nak kite kawan...perlu ke awak buat smua tuh kalo awak x nak bercnta skrg nie???serius saya x paham..hurmm saya lupe yg saya masih kanak2 utk berbanding dgn awak..like usual , nape stiap kali saya nak benci awak , stiap kali tu la awak muncul dlm hidup saya..sory sebab saya x penah nak paham awak , n saya slalu ggu mase rehat awak..thnx sebab awak da bhgiakan hidup saya , awak bazirkan mase awk utk saya , thnx sebab awak jujur skrg sbb saya da lame sedar tntg semua nie sebab tuh saya cakap nie pluang terakhir awak bole sakitkan hati saya...huh btapa bodoh n butanya saya kan..its ok..hope saya x kan nangis lagi sebab saya da slalu nangis utk awak..ngade2 kan saya..mungkin kite memang x sesuai..saya xde ciri yg awak nak n awak xde ciri yg saya nak kan..what ever..kite still kawan kan...

Description: Setuluzz Ezzy

Setuluzz Ezzy

life not easy.....

Description: Ar Key La

Ar Key La

nape la beban kan semua nieeeeeee

Description: Setuluzz Ezzy

Setuluzz Ezzy

before that saya dah cakap bercinta kemudian ...kecapilah impian.... jangan bazirkan masa dan wang ringgit.... serius saya cakap cinta tanpa duit adalah ibarat nasik tanpa kuah..... bila u hidup senang semua org akan nampak..... serius saya cakap .... maaf la... saya bukan suka nak nangis ker apa.... pada saya biar Allah tentukan..... sesiapa pun saya panggil sayang dan pada adik saya pun sekali...perkataan sayang bukan untuk seorang ianya untuk ramai.... awak sayang mak,ayah,adik,abg n kakak... so perkataan sayang itu adalah untuk SEMUA....buat apa kita nak benci org.... kalau kita sayang org Allah pasti sayang kita...ingat... study hard be yourself.... get gut cgpa 3.5 upper.... we are still prennnnnnn... have a nice day... ;)Description: ;)

Description: Ar Key La

Ar Key La

insyallah B-)Description: B-)

Description: Ar Key La

Ar Key La

tapi dgn smua org ke awak bole sembang pasal future..hehhehhe

Description: Setuluzz Ezzy

Setuluzz Ezzy

YER SEMUA....HAHAHA

Description: Ar Key La

Ar Key La

OMG ade jugak org macam nie..terperanjat boboy

**nape lepas smua luahan dah dibuat saya rase nak gelak je..xde rase nak nangis pon..tap jantung n hati saya cakap dyorg tgh lemah sangat..saya x tau nape..eh awak suke x pic carta hati yg saya buat ary 2??awak like…yeahhh…eh betol cakap awak saya sedang giler sekarang nie…gilet uh kan normal utk saya…

Saya ade post sesuatu n awak komen..da lame rasenye awak x komen status saya..sejak kita jadi “kawan” nie baru la awak komen..saya reply “thnx uncle”..nape uncle ek??pas 2 adik angkat saya komen..saya reply “thnx sayang”..awak like bnde tuh..hahaha saya saje je…

Sekarang saya da faham n anggap antara kita hanya “kawan” je kan…saya da buat FB baru supaya saya dapat lupakan awak..sory awak saya terpaksa buang awak dari hati saya utk kebaikan kita bersama..saya da malas nak fikir tentang FB sebab dari situ kita bermula n disitu kita berakhir…

Insyallah 1 hari nanti kalo ade jodoh pasti kita bersama…ingat pesan saya bile awak da jupa jodoh awak nanti ek..thnx sebab jadi pakwe saya dalam khayalan saya..nie kate2 terakhir saya sebab no more carta hati…andai kate saya gile 1 hari nanti , awak paham2 je la nape..andai kate saya buta 1 hari nanti , awak paham2 je la nape..saya harap sangat yg saya x jumpa awak lepas nie sebab saya x pandai berpura2 bahagia…

END OF CARTA HATI !!!


dunia fantasi ini milik kyla

carta hati episode 7

6 AUGUST 2011

seharian saya tunggu awak on9 tapi awak xde...awak tido rupenye..saya komen status awak tp xde respond...hurmm x pe saya x kesah..tapi bile ade insan lain komen awak like n balas..hmm tuh saya kesah...so , saya remove je komen saya pada awak..ouhh mungkin awak x nampak saya komen kot...

malam nie saya tekad nak setle semua nya dengan awak..so saya tringat soalan abg own "awak ikhlas ke nak kawan ngan saya??"...tuh sebab la saya tanya awak soalan macam tuh..kat bawah nie chat kite...


Setuluzz Ezzy
y
Ar Key La
saya nak tny 1 je...yg len x nak tny
bole x?

Setuluzz Ezzy
apa nyer

Ar Key La
serius ek
Setuluzz Ezzy
wat
Ar Key La
awak ikhlas x nak kwn ngan saye?
Setuluzz Ezzy
berkawan biar ramai bercinta tue buat masa ni biar jodoh yg tentukan....
Ar Key La
saye x tanya pasal cinta pon..
tau bkn mase sesuai utk kite bercinta kan

***saya chat n chat awak x balas pon..x pe la...sok bole sambung lagi..

dunia fantasi ini milik kyla

carta hati episode 6

5 August 2011

saya da tekad...kalo ary nie awak x jawab fon maknenye nie ary last saya akan contact awak..saya tau awak kat ofis , tapi awak on9..so bole la saya kol awakkan...hurmm macam biase awak tetap x jawab...huh benci la saya dgn cara awak nie...datang n pergi sesuka hati...saya akan contact awak mase saya kat kolej je..so , lepas saya melangkah kluar dari kolej saya da x nak buang mase contact org yg x nak layan saya..

like usual , saya baru tekad nak tinggalkan awak , awak da kol saya...saya angkat fon tapi awak x cakap..so saya kol awak...kite sembang kejap je..awak macam tau je yg saya nak lepaskan awak..haha tapi nape awak dtg balik???saje nak sakitkan hati saya??nape awak x benakan saya lepaskan awak???bukan tuh ke yg awak nak??

oke fine , kebahagiaan palsu saya da sampai...saya on9 kat uma pakcik saya , so saya ingat nak setle kan semua benda dgn awak...saya tau semua nie x penting utk awak kan...tapi penting sangat utk saya...saya x nak hati n prasaan saya terluka lagi..perlu ke awak hadir buat seketika dan kemudian pergi lagi..tolong la jangan buat saya menderita...

***hingga saat ini AQILA sayang IZUWAN...

dunia fantasi ini milik kyla

carta hati episode 5

4 August 2011

hari nie saya kol dan terus kol awak..tapi awak tetap x angkat fon..awak buat saya gile...awak tau x saya x bole x dgr suara awak walopon sehari..saya rindu awak sangat...saya x tau la kalo saya salah mase utk kol awak..x tau la brape byk miskol yg awak dapat kan..huh penat la layan awak ary nie..nape awa buat saya macam nie???

nie da ary ke-2 awak hilang dari saya...spoil la mood saya tanpa awak...saya nak tau jawapan utk soalan saya ary 2...awak x jawab lagi kan...pelik la..mane awak pergi nie..nape x leh nak jawab panggilan saya...oke maybe awak busy...skati awak la ..malas nak pikir dah...

dunia fantasi ini milik kyla

carta hati episode 4

3 ogos 2011


selamat pagi awak...awak ingat tak yang saya mintak awak selesai kan hutang awak hari nie???tapi nape ek saya call awak dari sahur sampai malam pon awak tak angkat fon...maybe salah time kot saya call awak..eee saya rindu kat awak la..tapi awak takde..bile awak nak datang cni??bile la nak jumpa awak lagi??

hehe ngade2 kan saye nie...memang la , awak yang kate...tapi sebenarnya saya nak manje ngan awak je la...mane awak pergi???awak....tolonglah jangan tinggalkan saya lagi...hati saya kuat menyatakan saya sayang awak lagi...saya tak sanggup nak tinggal kan awak n awak please la jangan tinggalkan saya...

awak sory kalo setiap detik kita bersama saye cite kat abang own..tapi saye x tau nak buat ape dah..awak nie macam main2 je ngan saya kan..saya nak tanya nie..awak ikhlas ke nak kawan ngan saya???awak ikhlas ke ngan saya???saya x tau la nape ramai sangat org mintak saya tinggalkan awak...maybe sebab dyorang tahu yang awak x sayang saya kot...nape la malang sangat hidup saya nie???

kan best kalo awak macam abang own..insyallah jodoh kite panjang...wekk...dye tuh kan caring , loving , understanding , baik...dye slalu support saya..x macam awak...heeehehehe maybe awak x tunjuk semua tuh kot..oke saya x kenal awak kan...saya harap sangat awak dapat jadi macam dye B-)

mood :- hanya ingin kau tahu by republik
:- butakah cinta by spring

dunia fantasi ini milik kyla

carta hati episode 3

2 AUGUST 2011

slamat pagi cinta...again story about you...like usual you akways in my mind..thats why CARTA HATI just for you..hehe blushing...awal saye kol awak hari nie kan..nak tau sebab ape???sebabbbbbb sebabbbb sebabbbb sebabbbb ee malu la nak cite..sebab saye rindu awak la..x kan x tau lagi..awak berubah sikit la...no more SAYANG , no more lagu cinta utk saye..tapi awak pasang lagu ABC..ehehe..pagi2 awak da buat saye gelakkan..

saye saje tanya awak yang awak hutang sesuatu kat saya...x sangka awak faham maksud saya..saje je nak tau la sebenarnya..betul cakap awak , x payah nak tanya la kan...kalau awak sayang saye awak sentiasa ade kan..ingat cakap saye "nanti jangan tanya kenapa saya pergi"...lame gak kite sembang tapi panggilan putus la..saye x tau la kenapa...

hari nie saya habis kelas awal , saye tau awak on9...so saye amik lapy saye dan pergi bilik tv..tapi malang lagi nasib saye sebab awak x reply pon chat saye..saye ade post pic kite yang saye edit..private album , awak je boleh tengok tau..tuh pon kalo awak berminat nak tengok la kan...saye ade letak journal nie kat dalam blog saye..tapi saye x nak bagi awak bace la..biar lah saye pendam semua perasaan nie..

hari nie ade lagu khas utk awak...
**you by jannah alia
**geisha cinta dan benci

saye ade tag awak lagu nie kat fb..awak dengar la kalo awak sudi k...
bubye carta hati saye...

dunia fantasi ini milik kyla

carta hati episode 2


1 AUGUST 2011

kenapa ek awal2 pagi mak saya da cakap tentang awak???entah ler..ish awak nie , nape la tido lepas sahur..saye nak sembang ngan awak la..tibe2 waktu saye kat dalam k
elas awak reply msg saye la..hehe sukenye hati saye..tapi awak diam lepas tuh..sukenye bile awak cakap oke waktu saye ajak awak berbuka...lepas tuh awak menghilang..saye anta punya anta punya anta msg kat awak , awak tak reply...

petang tuh saya pegi klinik..semuanya sebab awak n mak saye yg pakse..kalo
tak meman saye x kan pegi klinik tuh..pas tu saye kol awak..awak cakap call malam sebab awak kat kg..ala , kalo kat kg pon takkan tak boleh nak balas msg saye..kalo tak bole sembang tuh saye paham lagi , nie awak tak reply msg saye..hurmm saye positif kan fikiran saye anggap awak xde kredit..malam pon saye kol tapi awak tak angkat..mane la awak pegi kan...pas tuh saye dapat msg dar fb..awak punye status la..ouh baru la saye aham nape awak x jawab panggilan saye..awak drive ek waktu tuh..x pe saye x marah pon..

lepas makan ubat saye tido je..so xde la lame sangat saye fikir pasal awak kan...tapi jang
an risau awak masih dalam hati saye..saye masih menanti jawapan dari awak jew..hurmm penat la saye tunggu...x pe , saye masih bersabar..huhu...macam biase 'saye sayang awak sangat'...



dunia fantasi ini milik kyla

carta hati episode 1


31/7/2011

peluang terakhir pada MR.HUHU tersayang, tercinta , diingati dan segalanya dia..sayang , kalo awak sayang saya tolonglah serius pada hubungan kita..saya tak paksa awak untuk buat hubungan kita lebih serius,sbb saya tak tau ape perasaan awak pada saya..tapi saya cuma harap awak tak permainkan perasaan saye dan janganlah awak beri harapan palsu..tuh je yang saye mintak..hampir setahun saye kenal awak bermacam dugaan dah saya tempuhi..hubungan kita bak lagu PUTUS NYAMBUNG by BUKAN BINTANG BIASA..sampai bile kan...awak tak bosan ke macam nie???hhehe maybe awak tak pernah kesah sebab awak memang tak kesah segalanya..selama saya kenal awak , awak jarang serius bile sembang dengan saya..eh serius tuh kan tak elok..tapi segalanya tentang hati dan perasaan tak boleh main2 kan..awak buat saya sayang sangat kat awak tambah2 bile setiap kali awak cakap yang saya akan jadi isteri awak..awak tau tak bahagia nya rase bile awak sembang macam tuh dan saya doakan saat itu akan terjadi suatu hari nanti..insyaallah...

honestly , saya xde niat nak buat awak benci saya tapi niat saya sebenarnya nak awak sentiasa berada dengan saya..setiap saat dalam hati saya , setiap saat dalam fikiran saya...tapi apa kan daya , awak bukan suami saya dan saya xde hak nak buat semua tuh kat awak kan..saya teringin nak dengar awak cakap yg awak sayang saya..skali pon cukup la..susah sangat kan awak nak ucap perkataan tuh..adakah sebab awak memang x sayang saya??awak sendiri tahu betapa sayangnya saya pada awak...kalau betul awak x nak saya , lepaskan saya dari pelukan awak dengan perlahan dan jangan biarkan walau setitik air mata saya menitis ke bumi...dan jika betul awak mahu jadikan saya penyeri hidup awak satu hari nanti , peluklah saya dengan erat dalam dakapan awak..jaga lah hati dan perasaan saya supaya saya tidak terluka..

memang betul kata awak "kalau ada jodoh insyallah"...tapi menanti jodoh tiba depan mata tanpa usaha tak de gunenye kan..sayang , kalau kehadiran saya dalam hidup awak menyusahkan dan membebankan awak , saya sanggup berundur..saya tahu perbezaan usia kita akan membuatkan semuanya jadi rumit..awak lebih matang untuk memikirkan masa depan awak dan mungkin usia seperti awak dah layak untuk berkahwin..tapi saya masih kanak2 yg baru belajar merangkak untuk meruskan hidup..setiap saat perlu perhatian dan bimbingan...saya tahu ramai gadis yg tergilakan awak termasuk saya..apa sangatlah kelebihan saya untuk awak menolak mereka kan..

mungkin mulai saat ini saya perlu belajar untuk melupakan awak supaya satu saat nanti saya cukup bersedia bila sesuatu yg x diingini berlaku pada hubungan kita , supaya saya redha dengan ketentuan ilahi , supaya saya percaya bahawa antara kita memang tak de jodoh...sayang , maafkan jika saya katakan ini peluang terakhir untuk kita perbaiki hubungan kita..saya tahu betapa saya tidak layak untuk hinggap di hati awak..sebagai manusia yg mempunyai hati dan perasaan tak ada yg mustahil..cukup lah saat2 saya teluka dahalu , dan jangan biarkan awak mengguris hati saya lagi..sekiranya terjadi , saya akan membawa hati saya pergi jauh dari hati awak dan berharap saya takkan muncul dalam hidup awak..anggaplah segala kenangan pahit manis kita bersama hanya mainan tidur yg datang dan pergi tanpa kita sedari..

terima kasih sebab awak pernah bahagia kan saya , setiap kenangan manis kita bersama..saya hargai yg awak masih ingat kali pertama kita berjumpa sebab saya tak sedar saat itu hadir dalam hidup saya..saya mintak maaf banyak2 kalau saya slalu menyusahkan awak , bazirkan masa awak , kusutkan fikiran awak , ganggu masa rehat awak untuk bersama saya..jujur saat ini saya sayang sangat pada awak..muahhh

dunia fantasi ini milik kyla

WANIta yanG menCiNtaimu


  • WANITA YANG MENCINTAIMU

    kemarin kau putuskan mengakhiri kisah ini
    tak urung kupikirkan apa salahku padamudan ku tak mengerti dengan alasan yang kau beri
    karna mereka yang tak merestui
    pernah ku mencoba kan kuminta kepastianmu
    namun takut kau menganggapku mengemis cintamu
    bila ku teruskan pastinya kau kan tetap bertahan
    takkan berubah keyakinan hati dan cintamu
    ooohhh…reff:
    perasaanku yang terlanjur sudah
    tersimpan dalam hatikutak begitu saja dapat terhapuskanmeski kau dengan mudahnya
    dapat pengganti diriku
    bisakah kau menghargai sedikit perasaanku
    tak terhitung hari kau tak sendiri lagi...
    s’bagai seorang wanita yang pernah mencintaimu
    harusnya kau tahu betapa hancurnya hatiku
    biar ku mencoba kan ku terima keadaannya
    bila ternyata kau bahagia tlah berdua dengannya
    hooo..ooo…
    repeat reff 2x


    now i tengah melepakkan diri i sendiri kat bilik tv...

    btw , best tau lagu kat atas tuh..

    i tujukan lagu tuh khas utk my scandal...

    harap sangat awak faham yang saya sangat sayang awak tapi hati saya sekarang terpaksa tinggalkan awak atas sebab2 terten

    tu...


    sebab-sebabnya ialah :-



    saya takde ciri pilihan hati awak


    *saya x sopan santun

    *saya ngada-ngada

    *saya x pandai masak macam mak awak masak

    *saya x pandai nak jaga hati orang tua

    *saya x cantik macam peminat awak yg lain

    *saye slalu bg masalah kat awak

    *saye slalu bebankan kpale otak awak

    *saya slalu habis kan mase awak

    *saye slalu kacau ketenangan hidup awak



    pendek kata semua yg negatif di mata awak ade pade saye la..tapi panjang x kata pape plak...


    awak on takde ciri pilihan hati saya la

    *awak x paham hati saya

    *awak x amik berat pasal saya

    *awak jarang nak support saya

    *awak slalu sakitkan aty saye

    *awak x jarang nak berkorban untuk saye

    *awak macam mainkan aty saye je

    *awak slalu wat saye nangis

    *awak x romantik

    *awak x rase nak dengar suare saye bile saye kol awak


    pendek kata semua yg saya na

    k xde kat awak la


    awak ingat x yg kita ade banyak persamaan , maybe persamaan kita tuh yg buat kita x dapat bersatu kot..tapi x pe...mungkin xde jodoh kita utk bersatu..thnx sebab awak teman saya bila saye perlukan awak , awak banyak habis kan mase awak utk saye , awak pinjam te

    linga dan hati awak pada saye...awak benarkan saye mencintai n menyayangi awak..saye bahagia dapat kenal awak..betul...x tipu pun..caye lah awak...sebenarnya saye nak mintak putu dengan awak...eh kita bukan kapel pon kan..hurmm saye nak mintak izin awak utk buang hati awak dalam hati saye..sory , saye da x sanggup nak harungi semua nie..tapi saye x reti nak padam name awak yg dah permanant terukir di hati saye..nape ek???ntah la awak..tapi saya redo kalo awak nak mintak saye tinggalkan awak...insyallah saye nak bahagia kan awak je..eh tadi mase saye kol awak kate awak xde mood..xde mood sebab saye slalu kol awak kew?awak mcm perli saye jerk tadi..huh x pe la , pas nie saye x nak kol awak dah...eee majuk la..


    saje jerk overpose pic nie...huhu...




dunia fantasi ini milik kyla

cinta kadang2 indah



hello hello...
i'm here u there..
okay class , opic for today is CINTA KAU DAN AKU..
its about us actually...
who is he???
my scandal k..
he's not my real special boyfriend..
nothing special about him and a lot of hurt from him..
haha how stupid i am to love him rite??

hey , u know what , since i met him at my house last time , he became so sweet...
just imagine since i back to the hostel , everynight i call him and he sang like crazy people to me...
all the song is really sweet but when he sing it...hhuuu
uuhhhhh

his new favourite song CARTA HATI by NAJWA LATIF..
the song is like our story lorh...
juz wanna tell u all about it..
huhuhuhu

i thought we are like a loving couple..we talk everything we
share everything..
sweet rite..huh don't be jealous cause we are nothing..

haha my fon wallpaper...
but not now k..

just for fun...

** no relationship between us except friend okay !

dunia fantasi ini milik kyla

K E P A L A O T A K T E P U

huk huk huk
asal banyak habuk I punye blog nie..
hhehe da lame x update kot..

huh now I ade life baru kat kolej..
best kew ha?
haha 1st time I dok hostel n 1st time I berjauhan lame dgn keluarga I...
isk isk isk..
fyi , everyday I akan contact family I la..
huh my mum la yg akan call hari2...

da sebulan lebey I bertapa kat cni...
hurmm 16/7 nie I dpt balik perak..
tapi pagi tuh i ade quiz dulu..
x sabaq giler I nak jumpa tutttttt...
eh macam la dye nak jumpa I kan..
hu cares....

u know what , I semakin chubby kot kat cni..
hu cares rite...huhuhu
hurmm I semakin x sihat la dok cni..
I kan x tahan sejuk , life kat kolej nie sejuk giler..
cian I kan..

pape je la ...
I need my beauty sleep n my peaceful life...
penat doe dok cni...hehehe


dunia fantasi ini milik kyla

~ tersenyum di bawah mentari ~

yuhuu my larva lurve ,
i'm having a tired + great = happy day yesterday...

bcox of her , i will do everything..
have an appoinment with her to give her some document..
almost a year i din meet her..
so , u know how much i misz her rite?
haha waiting for her msg make me sleep n dream of her..
5.23pm receive mesej from her to meet at petronas at 5.45pm..
dup dap dup dap waiting for her..
huh she's there but we din talk a lot..
cox sum1 there n make me shy..
REALLY HAPPY MEET U YESTERDAY
even i know u r like chipsmore in my life :)

thanx for helping me
serius i misz u , happy to see u..
take care..
the word that i really misz is when u call me "my dear"

dunia fantasi ini milik kyla

sadis sadis sadis


hurmm
menjalani hari2 yg lebih mematangkan kerna perlu memerah kpale otak sprti memerah santan utk memikirkan kemana arah tujuan ku selepas ini.

  1. i tak dapat ipta but i da buat rayuan. hope sangat la bole dapat kan.
  2. i dapat twaran study kat KOLEJ POLY-TECH MARA(KPTM) kos....kosmetik..ehhe...diploma akaun la..
  3. 23 may 2011 i akan bertapak kat sane..
  4. smlm i da mengusha tempat pertapaan i tuh..
  5. hari nie 9 may 2011 rmai kwn2 i yg bertapak kat SMK SERI KAMPAR utk stdy form6..rsenye dyorg msuk 2 sementara tggu tawaran lain..
  6. jeles gak sebab i x dpat join dyorg rmai2..tp i tau kptsn yg bakal i buat nie lebih better kan..
  7. i memang x ready lg nak menjadi ulat buku nie..biase la , 5 bulan cuti i jadi ulat buku muka jew
  8. hurmm i x buat surat jwapan nk pegi KPTM lg..
  9. surat penangguhan PLKN pon i x buat lg..
  10. bissy nye hidup i lately nie..
  11. my bloggie nie pon da bersarang kan..
i belom sedia nak jadi ULAT BUKU ! TOLONGLAH FAHAM !

dunia fantasi ini milik kyla

APRIL punye pasal !

yuhuu ,
bla bla bla
i'm here u there

what a long story of April rite . so i just make it short k

20 APRIL 2011
my 18 burfday..hepi besday to me...my present is SURAT TAWARAN PLKN..rmai yg wish besday I tambah2 kat FB tuh...ade jugak fren I yg x ingat..x pe x pe insyallah tahun depan bole wish lgi kan.

29 APRIL 2011
tarikh yg agak istimewa..ade knduri malam kat kampung angkat I..so , anak dare nie siap mesti la nk briye..tapi kan , antare byk2 bju anak dare nie la kan , nape I pilih baju kurung biase warne putih klabu ade bnga hitam..actually I ade send msg kat Mr.HUHU tanya dye pe tema dye malam tuh..tapi dye x reply pon..ktorg memang cadang nak jumpa kat sane..setibanya kat sane , confirm la I tercari2 makhluk tuhan tuh..ala , dye dtg lmbt la..x pe , i sanggup tunggu..wahhh , u know what , dye pakai tshirt warne hitam n sweater warne klabu..haha macam ade jodoh je kan kitorg nie..like usual , kitorang nih kalo jumpe mesti gado..hehe teman tapi lawan le katekan..so , balik je umah I terus on9 la walopon dah kul 12a.m..dye plak on9 kul 12.30..chat punye chat siap panggil I sayang..bertaman bunge la hati I nie kan...

dunia fantasi ini milik kyla

dilema kehidupan yg pedih


huarghhh
I tengah cedey tahap cipanzi nih
nangis nangis nangis
ish cengeng btol I nie kan??
arghh skati la blog I tangan I yg taip
  • I dapat PLKN kat Gunung Semanggol (sape same??? angkat tangan mcm saye)
  • I x dapat maktab...(dari pagi I tggu nak check..huh musnah harapan...ok fine , kwn I pon rmai yg x dapat)
  • I nie B****** sangat dok anta msg kat org tp dye x balas (nape la I anta anta anta msg kat dye sedangkan I tau yg dye x kan balas)
  • nape la I nie B*** sangat ??
  • I dlm dilema nak tinggal kat cameron ke x..sok abg ipar I amik...
  • I takut kalo2 I x dpat IPTA yg lain..

dunia fantasi ini milik kyla