Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

bissy mcm PM

yuhuu..
huaa(nguap)...

hurmm kalo belom kul 2 3 pagi kan , mesti aku x kan tido...
rse macam kene gam je kat krusi dpn komp nie...
bangun plak mesti kul 10 11...
ape punye anak dare la nie...
cam ne la laki nak masuk minang...
ish awal lagi la...tp kalo nak minang try la dulu..mane tau bkenan di hati kew..
eh gatai nye anak dare nie...alo , gatai bole garu..

nak tau x pe projek aku tengah2 mlm tu...
aku wat part time work ler..part time work yg x bgaji..
ciann kan..
keje nye x sng sgt cox kene men game utk PUTERA MUMMY ...
sebenarnye komp aku nie dah semakin lalox macam tuan dye jugak..
ape bole buat..nasib badan...

dalam sebok2 aku men game utk dye kan , aku wat2 sebok la bace chat dye..
jahat tul la..bkn jahat tp nakal sikit jew...hehe
aku terbace la yg girl tuh panggil dye "yunk"..why should i care rite...
PUTERA PERASAN slu panggil aku "sayang" , tapi kitorg xde hubungan pon..
x kan la aku jeles...ish nehi nehi..

i miss putera perasaan but he din miss me


dunia fantasi ini milik kyla

4 comments:

Nurul Afifah Addnan said...

kiutnye..~~~~ =.='

iela said...

haha..ape yg kiut nye??

Nurul Afifah Addnan said...

xdela..cerite sal putera2 awk ni cm kiut jer..

iela said...

haha..dyorg nie mmg kiut..dah bce story dyorg kat 'dot in my heart'??